Hocam biraz konunun dışına çıkıyor farkındayım da. Burada da yeniyim, biraz korkuyorum kurallardan. (Hatam varsa düzelteyim)
Hangi yazılım dilini kullanıyorsunuz?
Hocam biraz konunun dışına çıkıyor farkındayım da. Burada da yeniyim, biraz korkuyorum kurallardan. (Hatam varsa düzelteyim)
Hangi yazılım dilini kullanıyorsunuz?
Gündelik olarak CCleaner, ISLC ve Mem Reduct kullanıyorum. Windows'un ağırlaştını hissetiğim zamanlar Wise Cleaner kullanıyorum ve son olarak Denetim Masası'ndan uygulama silmek yerine Revo Uninstaller kullanıyorum.
Ekran kartı temiz driver için DDU.
GeForce Experience kullanıyorsam driverı güncelledikten sonra kalan exe dosyasını silerek 1GB'a yakın alan açıyorum.
C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\Downloader
Arada burayı da temizliyorum, bayağı birikiyor.
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\NVIDIA\DXCache
%Temp% klasörünü temizlemek için .bat dosyası hazırladım PC her açıldığında otomatik olarak temizliyor.
Arada bir geri dönüşüm noktalarını silip tekrar oluşturuyorum.
Tüm ayarları bitirdikten sonra 3-4 ayda bir Wise disk cleaner ile normalde CCleaner + winapp2.ini bunların yaptığı temizlikten daha fazlasını yapanını görmedim, ancak çok çok risklidir.
IObit'in yazılım kaldırıcısı bazı sorunlara sebep oluyor, onun yerine Revo Uninstaller daha iyidir.
Neredeyse hiç IObit ve CCleaner kullanmıyorum. Disk Temizleme, Başlangıç programlarını denetleme ve her indirdiğim dosyayı Virustotal ile doğrulama yapmaya çalışıyorum. (Antivirüs uygulaması da kullanmıyorum)