Gençler Windows'unuzu nasıl temizliyorunuz? Hangi programlar kullanıyorsunuz veya el ile hangi dosyalara bakıyorsunuz? Mesela yükleyip de sildiğiniz programların kalınıtlarını temizlemek için.
Çöp ve kalıntı dosyaları silmek için System Ninja uygulamasını tavsiye ederim.Gençler Windows'unuzu nasıl temizliyorunuz? Hangi programlar kullanıyorsunuz veya el ile hangi dosyalara bakıyorsunuz? Mesela yükleyip de sildiğiniz programların kalınıtlarını temizlemek için.
Bende öyle yapıyorum ama formattan sonrada yükle sil yaptığım oluyor.Basıyorum formatı hiç programla falan uğraşamam.
Gençler Windows'unuzu nasıl temizliyorunuz? Hangi programlar kullanıyorsunuz veya el ile hangi dosyalara bakıyorsunuz? Mesela yükleyip de sildiğiniz programların kalınıtlarını temizlemek için.
O yüzden 2-3 günde bir atıyorum formatıBende öyle yapıyorum ama formattan sonra da yükle sil yaptığım oluyor.
Kendimi bulduO yüzden 2-3 günde bir atıyorum formatı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.