Winpeshl.exe hatası

576822

Centipat
Hem Vista'da hem de Windows 7 de denedim VirtualBox kaldırmadığı için bilgisayarım eğlencesine sistem değiştirip duruyorum tüm sistemleri Vento'ya attım ama hem Vista'da hem de Windows 7 de denediğim format atmayı tam setup başlacakken daha kurma ekranı bile gelmeden direk siyah ekranda winpwshl.exe sürücü hazır değil diyor. Tüm ISO dosyalarını Technopat'den indirdim. Mouse ve klavyede çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• 16948117228278033576295548289469.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:

Biciölendirme hatası var Ventoy dene DVD-r veya flash içine girdikten sonra mavi legency mor ekran ise UEFI sürümdür bu 2 sürüm icin Regedit hatası verir Regedit hata çözümü yazdım Shift basılı tut klavyeden F10 bas klavyeden CMD ekranı siyah ekran açılacak Regedit yaz oradaki 3 adet bölüme izin ver de Ventoy isimli programı dene bicimlendirmede X64'te DVD-r yani sidi kırtasiyeden al DVD-r yazdır kullan daha iyi Regedit hatasından dolayı açılmaz DVD-r yani sidi veya flash bellek kurmada sorun cıkarır bu hatanın çözümü Regedit'ten izinlerin kaldırılmasından kaynaklıdır çözümü resimde yazdım 2 sekildedir cözüm olduysa cözüm olarak isaretlemeyi unutma.

Dosya Ekleri

• devam ettir 2.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 99
  • devm ettir 1.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…