Çözüldü WinRAR 002 Dosyasını açınca hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

luthermartin

Hectopat
Makaleler
20
Yer
Şahinbey
Arkadaşlar ETS 2 için Southern Region map dosyasını indirdim ama 2. dosyada sıkıntı var. Kendisi ZIP veya RAR dosyası değil. Bildiğiniz 002 dosyası. Nasıl açabilirim?

Hata:

1610283476819.png

Çözüm
Çözemezseniz haber verin, ben de bağlanıp bakarım.

Güvenlik amacıyla şifre silindi.
13 dakika oldu gençler?
Efendim, aslında ortada sorun yok.
İlk açılması gereken dosya, ikinci dosya ile tek bir arşiv yapılmış.

Böyle partlı arşivlerde de belirli bir arşivden çıkartma yapılmadığında dosya bozulabildiği için ilk parttan çıkartma yapmak gerekiyor.
Yanlışlıkla başka parttan çıkartma yapmayı engellemek için de diğer partların uzantısını silebiliyoruz.

Yani aslında ortada bir sorun yoktu. İlk parttan çıkartma yapınca istediği dosyaları sağladık.

Başta sorunu anlamadığım için epey kurcaladım ama kaynaktaki bilgilere bakınca anladım partlı arşiv olduğunu.
Çözemezseniz haber verin, ben de bağlanıp bakarım.

Güvenlik amacıyla şifre silindi.
13 dakika oldu gençler?
Efendim, aslında ortada sorun yok.
İlk açılması gereken dosya, ikinci dosya ile tek bir arşiv yapılmış.

Böyle partlı arşivlerde de belirli bir arşivden çıkartma yapılmadığında dosya bozulabildiği için ilk parttan çıkartma yapmak gerekiyor.
Yanlışlıkla başka parttan çıkartma yapmayı engellemek için de diğer partların uzantısını silebiliyoruz.

Yani aslında ortada bir sorun yoktu. İlk parttan çıkartma yapınca istediği dosyaları sağladık.

Başta sorunu anlamadığım için epey kurcaladım ama kaynaktaki bilgilere bakınca anladım partlı arşiv olduğunu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı