WinRAR deneme sürümü bitince ne olur?

burcuakdemiirrr

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar! Ben bugün film indirmek için sitelere bakmaya başladım. Sitelerden biri, istediğim filmi, Drive vasıtası ile indirdi ama RAR dosyası ile indi film. Yani içinde WinRAR dosyası da vardı. "WinRAR dosyasının deneme lisansının 40 gün süresi olduğunu unutmayın. Eğer kullanmaya devam ederseniz, uygulamayı satın almanız gerekiyor." diye bir mesajla karşılaştım. Dosyanın içerisinden filmi aldıktan sonra programlardan tamamen sildim. Herhangi bir problem olur mu acaba?

Merhabalar! Ben bugün film indirmek için sitelere bakmaya başladım. Sitelerden biri, istediğim filmi, Drive vasıtası ile indirdi ama RAR dosyası ile indi film. Yani içinde WinRAR dosyası da vardı. "WinRAR dosyasının deneme lisansının 40 gün süresi olduğunu unutmayın. Eğer kullanmaya devam ederseniz, uygulamayı satın almanız gerekiyor." diye bir mesajla karşılaştım. Dosyanın içerisinden filmi aldıktan sonra programlardan tamamen sildim. Herhangi bir problem olur mu acaba?
Hayır sorun olmaz. Bende 3 senedir aynı yazı çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneme sürümü bittiğinde (aslında bitmiyor) her kullanımda satın almanı öneren bir pencere karşına çıkıyor ama onu kapatma seçeneğini programı yapanlar kullanıcılara sunmuş. Yani bitse de kullanabiliyorsun (süresiz) ama her seferinde onu kapatmak biraz can sıkabilir.

Not: Emeğe saygı deyip alabilirsin de belki. Al da Türkiye'de almış tek kişi ben olmayayım. :D

Screenshot_78.png

Son düzenleme:
Alternatifi olarak 7-Zip kullanabilirsiniz. Satın alman için uyarı verecek sonucunda onu görmekten sıkılıp 7-Zip kullanacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı