KestaneCevizi15 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2025 #1 WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar WinRAR kurmamı istiyor. Tekrar kurmama rağmen düzelmedi. Sildim baştan kurdum yine olmadı. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-18 211105.png 41,1 KB · Görüntüleme: 25
WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar WinRAR kurmamı istiyor. Tekrar kurmama rağmen düzelmedi. Sildim baştan kurdum yine olmadı. Ne yapmalıyım?
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 KestaneCevizi15 dedi: WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar WinRAR kurmamı istiyor. Tekrar kurmama rağmen düzelmedi. Sildim baştan kurdum yine olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 kere installa basın sonra istediğiniz WinRAR dosyalarını açabilirsiniz tekrar indirdiğiniz RAR kurma dosyasına tıklamanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
KestaneCevizi15 dedi: WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar WinRAR kurmamı istiyor. Tekrar kurmama rağmen düzelmedi. Sildim baştan kurdum yine olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 kere installa basın sonra istediğiniz WinRAR dosyalarını açabilirsiniz tekrar indirdiğiniz RAR kurma dosyasına tıklamanıza gerek yok.
KS KS KestaneCevizi15 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2025 #3 St1ckle dedi: Hocam 1 kere installa basın sonra istediğiniz WinRAR dosyalarını açabilirsiniz tekrar indirdiğiniz RAR kurma dosyasına tıklamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kurulu yine de WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar kurmamı istiyor ve hiçbir şekilde açmıyor. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Hocam 1 kere installa basın sonra istediğiniz WinRAR dosyalarını açabilirsiniz tekrar indirdiğiniz RAR kurma dosyasına tıklamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kurulu yine de WinRAR dosyası açmaya çalıştığımda tekrar kurmamı istiyor ve hiçbir şekilde açmıyor.
kemalerdemcicek Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 Hocam alternatif açık kaynaklı ve ücretsiz uygulama kullanabilirsin. Benim önerim açık kaynaklı olan 7ZIP uygulamasıdır. RAR dosyaları da güncel versiyonları da açılabiliyor. Artı 0 Eksi
Hocam alternatif açık kaynaklı ve ücretsiz uygulama kullanabilirsin. Benim önerim açık kaynaklı olan 7ZIP uygulamasıdır. RAR dosyaları da güncel versiyonları da açılabiliyor.