T tolgahzrc Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Merhabalar benim alanım yetersiz, RAR dosyasını indirdim ancak alanım olmadığından dışarı çıkartamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Merhabalar benim alanım yetersiz, RAR dosyasını indirdim ancak alanım olmadığından dışarı çıkartamıyorum.
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 tolgahzrc dedi: Merhabalar benim alanım yetersiz, RAR dosyasını indirdim ancak alanım olmadığından dışarı çıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef dosyayı çıkarmak için alana ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
tolgahzrc dedi: Merhabalar benim alanım yetersiz, RAR dosyasını indirdim ancak alanım olmadığından dışarı çıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef dosyayı çıkarmak için alana ihtiyacınız var.
KS KS T tolgahzrc Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #3 Peki başka bir bilgisayara aktarıp oradan atabileceğim bir uygulama varmı ? Artı 0 Eksi
HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #4 tolgahzrc dedi: Peki başka bir bilgisayara aktarıp oradan atabileceğim bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını başka bilgisayara atıp ağ üzerinden paylaşırsanız, direkt çıkarabilirsiniz. Dosya paylaşımı için ayrı konu açın ama. Artı 0 Eksi
tolgahzrc dedi: Peki başka bir bilgisayara aktarıp oradan atabileceğim bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... RAR dosyasını başka bilgisayara atıp ağ üzerinden paylaşırsanız, direkt çıkarabilirsiniz. Dosya paylaşımı için ayrı konu açın ama.