WinXP kurulu bilgisayara 8.1 yüklemek

Vendetta0

Kilopat
Merhaba sevgili technopat üyeleri.
PC sistemim
İntel Core 2 T5800
3 GB DDR2 Ram
Anakarta bakamadım ama Laptop zaten. açılırkende marka adı yazıyor (sunny) default anakart y
Şimdi sorum buna direk USB den Windows 8.1 i kurabilirmiyiz? harici birşey yapmamıza gerek varmı bios ayarı vs. ?

iyi günler iyi forumlar.

(bu arada Windows 8.1 VL kuracağım.)

USB'i hazırladıysanız tabii ki kurabilirsiniz.
Hocam merhaba. USB yi Windows 7 USB/DVD download tool ile hazırladım. Sonra yeniden başlatıp boot menu açtım veUSB ye tıkladım. Fakat
NTLDR Eksik
Yeniden başlatmak için vs.
yazıyor. Acaba Biosum USBden boot etmeye destek vermiyormu?
2 Farklı Flaş bellek ve 2 Farklı iso denedim sonuç aynı.

Bios'u güncellemeyi denedin mi yada fabrika ayarlarına geri almayı.
Hocam merhaba. USB yi Windows 7 USB/DVD download tool ile hazırladım. Sonra yeniden başlatıp boot menu açtım veUSB ye tıkladım. Fakat
NTLDR Eksik
Yeniden başlatmak için vs.
yazıyor. Acaba Biosum USBden boot etmeye destek vermiyormu?
2 Farklı Flaş bellek ve 2 Farklı iso denedim sonuç aynı.

Bios'u güncellemeyi denedin mi yada fabrika ayarlarına geri almayı.
Hocam valla direk uğraşmayıp bozuk olan optik sürücümü evde bulduğum başka bir optik sürücü ile değiştirdim,ve isoyu dvdye yazdırıp formatı attım. Şuan 8.1 64bit pro dan yazıyorum.

Gözlemlerim tam benlik bir işletim sistemi xpden sonra ilaçgibi geldi. tek sorun Ekran kartı Driveri ve Adobe Photoshop cs6.

Driveri kurmak istediğimde non 7zip hatası alıyorum.
photoshop için ise 2 farklı setup denedim,
rYqWmm.jpg
böyle bir hata alıyorum.

acaba benmi bir yerlerde hatayapıyorum. internetimde kotalı o yüzden tekrar indirme şansım yok.

Sorunu başka bir isodan 32 Bit 8.1 kurarak düzelttim. En azından Ps CS6 kuruldu. Ayrıca ekran kartınıda Laptop kutusundan çıkan Driver cdsinden manuel olarak kurdum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı