Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Çınar Velit

Centipat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
146
Bu oyunu sıkıcı bulan bir tek ben miyim acaba?
Oyuna başladığımda karakteri kontrol etmeye ne zaman geçeceğim diye bir havam vardı. Diyaloglar çok sıkıyordu beni. Hatta bazı zamanlar 30-50 saatimi buna mı heba edeceğim diye korktum. Çünkü oynamayı istiyordum. Ama sıkıyordu beni.
Bazen keşke Witcher 2 oynasaydım o daha iyiydi dedim. Witcher 2 daha önce oynamıştım ama bana böyle olmamıştı.

Evet arkadaşlar oyunun başında ilk bu duyguları yaşadım ama sonradan oyun beni içine çekti. Acaip çok sevdim oyunu. Yani şimdi zibilyon tane oyun var ama bu başka bir oyun deneyimi sundu bana.

Başta sıkıntıdan bunalıp (ilk 1-2 saat) sonrada içine çeken eğlendiren oyun (oyunu bitirene kadar, son saate kadar). Bunu sadece ben mi yaşadım yoksa size de böyle oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunu bildiğim konuşmalarda benim de canım sıkılıyordu ama asla sıkıcı bir oyun değil. Yan görevler bazen sinir bozucu olabiliyor. Ben oldukça sürükleyici buluyorum. Canım sıkılınca arada açar oynarım. Kaç kez bitirdiğimi bile bilmiyorum. Yine de her oynayışımda aynı tadı verebilen nadir yapımlardan.
 
Kitapları okumadan ve ilk oyunları bitirmeden oynarsanız başlangıcı da sıkar. Mesela ilk sahnede Ciri ile Geralt'ın eğitim sahnesinde kitapta yani orjinalinde orda Ciri'yi Geralt değil Lambert eğitiyor. Odada Yennefer değil normalde Triss'in olması lazım çünkü Ciri Kaer Morhen'de eğitildiği sırada Yennefer ile tanışmamıştı bile Triss oradaydı. Bu detayları bilerek oynarsanız çokkk zevkli.
 
Ben kontrollerini pek sevmedim. Gamepad yoktu aldığım zamanlar. Grafikleri de biraz bana abartı gibi geldi. Bence çok iyi değil. Fakat hikayesi güzeldi denebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı