Wireless kulaklık tavsiyesi

candost99

Centipat
Arkadaşlar iyi akşamlar, yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum. Kafam o kadar allak bulakki, SteelSeries Arctis 7'ye baktım Corsair Pro RGB'ye baktım, Razer nari baktım en yaz 100 tane forum araştırdım herkes illaki bir sorun buluyor ve kulaklığı kötülüyor. Şu an Monster Pusat 7.1 kullanıyorum. Yaşadığım sorunlar kablolu olması ve hafif dip ses vermesi. Dip ses vermeyecek ve uzun ömürlü kulaklık öneriniz varsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür ürünler kişinin tercihlerine göre aynı tecrübeyi vermiyor. Bazıları için konforlu olan bir kulaklık başka biri için ağrı yapabilir. Bazı seslere öncelik veren biri (mesela yüksek bas gibi) çok daha temiz ve dengeli ses veren başka bir kulaklığı beğenmeyebilir. Surround ses derinliğini umursamayan biri için bir kulaklık kabul edilebilir sonuç verirken başkası için rezalet bir sonuç verebilir.

En iyisi imkan varsa bu tür ürünleri bir şekilde denemek en iyisi olur. Corsair Void Pro RGB kullanırken ergonomik olarak bana uymadı, kulağımda ağrı yaptı, surround ses derinliği çok sığdı ve pilli kullanım süresinden memnun değildim. 2016-2018 arasında ilk nesil Arctis 7'yi kullandım, bas ve ses düzeyi olarak bazılarına yetersiz gelebilir ama ses temizliği ve ses derinliği çok çok iyiydi. Aynı zamanda Arctis serisi benim için kullandığım en konforlu kulaklıklar oldular. Şu anda Arctis Pro Wireless kullanıyorum, genel anlamda çok memnunum.

Eğer dengeli ve temiz bir ses, konforlu bir kulaklık istiyorsan yeni nesil Arctis 7 iyi seçim olur. Mikrofon kalitesi için bir şey diyemem, mikrofonu hiç kullanmadığım ve anlamadığım için test etmiyorum.

Açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim.Arctis 7 şuan ilk tercihlerim arasında.Kulaklığın fiyat bandı 1200-1400 arası değişiyor.Sizce daha ciddi bir indirim beklemek mantıklı mı günümüz dolar kurunda ?

Bu konuda aklı başında olan kimse bir tavsiye vermez. Ne olacağı hiç belli değil... Bekle desem ve o indirim olmayıp üstüne kur farkı artarsa daha da pahalıya gelir kulaklık. Bekleme al desem yarın öbür gün bir indirim olursa, kendimi yanlış yönlendirmiş biri olarak kötü hissederim. Kararı sen ver bence.

Açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Arctis 7 şu an ilk tercihlerim arasında. Kulaklığın fiyat bandı 1200-1400 arası değişiyor. Sizce daha ciddi bir indirim beklemek mantıklı mı günümüz dolar kurunda?

1 2 hafta önce İtopya'dan 1000 TL civarına aldım indirim vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı