Razer'in kullanmış olduğum Wireless fareyi adaptörünü taktığımda interneti çok yavaşlatıyor. Kullanılamaz hale getiriyor. Ethernet girişi olmadığı içinde mecbur Wi-Fi kullanıyorum. Ne yapmam lazım? Ne yapsam düzelir?
İkisi de 2.4GHz ise mümkün olabilir.Hocam kablosuz mouse internetinizi yavaşlatmaz adaptör ile ya PC'ye takılır ya da Bluetooth ile bağlanır.
İkisi de 2.4GHz ise mümkün olabilir.
Demek istediğim parazitlenme olayı zaten ondan performans kaybı oluyor olamaz mı ? Kullanıcı taktıktan sonra yavaşladığını söylemiş aklıma başka bir şey gelmiyor.5GHz ise zaten alakası yok ama soruma cevap alamadım.Hocam iyi misiniz orada bahsedilen 2.4 GHz'in internetle alakası dahi yok GHz iletişim frekansıdır yani örneğin mouse da bir tuşa tıkladığında onu bilgisayara hangi frekans ile aktardığıdır. Sadece parazitlenme olabilir oda çok düşük ihtimal.
Bluetooth kulaklık ve 2.4 GHz WiFi ile FPS drop yer gibi paket kaybından drop yiyordum oyunlarda. Modem değişip 5 GHz ile bağlanınca düzeldi.Hocam iyi misiniz orada bahsedilen 2.4 GHz'in internetle alakası dahi yok GHz iletişim frekansıdır yani örneğin mouse da bir tuşa tıkladığında onu bilgisayara hangi frekans ile aktardığıdır. Sadece parazitlenme olabilir oda çok düşük ihtimal.
2.4 ghz adaptörde 2.4ghz o yüzden yavaşlama oluyorİnternetin kaç GHz ?
Hocam iyi misiniz orada bahsedilen 2.4 GHz'in internetle alakası dahi yok GHz iletişim frekansıdır yani örneğin mouse da bir tuşa tıkladığında onu bilgisayara hangi frekans ile aktardığıdır. Sadece parazitlenme olabilir oda çok düşük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.