Wireless mouse interneti çok yavaşlatıyor

Lvsyie

Hectopat
Razer'in kullanmış olduğum Wireless fareyi adaptörünü taktığımda interneti çok yavaşlatıyor. Kullanılamaz hale getiriyor. Ethernet girişi olmadığı içinde mecbur Wi-Fi kullanıyorum. Ne yapmam lazım? Ne yapsam düzelir?

Razer'in kullanmış olduğum Wireless fareyi adaptörünü taktığımda interneti çok yavaşlatıyor. Kullanılamaz hale getiriyor. Ethernet girişi olmadığı içinde mecbur Wi-Fi kullanıyorum. Ne yapmam lazım? Ne yapsam düzelir?

Hocam kablosuz mouse internetinizi yavaşlatmaz adaptör ile ya PC'ye takılır ya da Bluetooth ile bağlanır.

İkisi de 2.4GHz ise mümkün olabilir.

Hocam iyi misiniz orada bahsedilen 2.4 GHz'in internetle alakası dahi yok GHz iletişim frekansıdır yani örneğin mouse da bir tuşa tıkladığında onu bilgisayara hangi frekans ile aktardığıdır. Sadece parazitlenme olabilir oda çok düşük ihtimal.

Hocam iyi misiniz orada bahsedilen 2.4 GHz'in internetle alakası dahi yok GHz iletişim frekansıdır yani örneğin mouse da bir tuşa tıkladığında onu bilgisayara hangi frekans ile aktardığıdır. Sadece parazitlenme olabilir oda çok düşük ihtimal.
Demek istediğim parazitlenme olayı zaten ondan performans kaybı oluyor olamaz mı ? Kullanıcı taktıktan sonra yavaşladığını söylemiş aklıma başka bir şey gelmiyor.5GHz ise zaten alakası yok ama soruma cevap alamadım.

Bluetooth kulaklık ve 2.4 GHz WiFi ile FPS drop yer gibi paket kaybından drop yiyordum oyunlarda. Modem değişip 5 GHz ile bağlanınca düzeldi.

İnternetin kaç GHz ?
2.4 ghz adaptörde 2.4ghz o yüzden yavaşlama oluyor

Hocam adaptörü bilgisayara takınca internet hızı düşüyor çıkartınca normal hızına dönüyor.

Benzer durumu yaşıyorum. Bloody R80 Wireless Fare kullanıyorum. Ev internetimi 5GHZ bandında kullanıyorum, laptopta. Fare ise alıcısı gereği 2.4 GHZ. Lakin ben internette indirme yapacak olayım fare kullanılmaz hale geliyor. Çok fena donup, takılıp kalıyor. İndirme yapmadığım anlarda, internette gezinti, online oyun vs gibi basit senaryolarda da fare ara ara takılıyor. Bir türlü çözemedim.. Bu konuda çözüm odaklı tecrübesi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı