Wireless mouse önerisi

emryrmk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba belirli bir bütçem yok. Rival 600 kullanıyordum bir anda dün bozuldu o yüzden Wireless mouse arayışına girdim. Kulaklık, klavye ve mouse pad komple SteelSeries fakat baktığım zaman düzgün bir mouse göremedim Aerox 5 dışında. Herkes Viper V3 veya Logi Superlight vs öneriyor öneri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba belirli bir bütçem yok. Rival 600 kullanıyordum bir anda dün bozuldu o yüzden Wireless mouse arayışına girdim. Kulaklık, klavye ve mouse pad komple SteelSeries fakat baktığım zaman düzgün bir mouse göremedim Aerox 5 dışında. Herkes Viper V3 veya Logi Superlight vs öneriyor öneri alabilir miyim?

Tutuş şekli ve belirli bir bütçe belirtmeniz lazım.

MCHOSE A5 Ultra çok övüldü gene tutuş şekline göre değişebilir.

Direkt bir öneride bulunursam ya MCHOSE A5 Ultra, ya da RAWM ER21 Pro olacaktır.
Elim biraz büyük ve bütçe sorun değil palm tutuş da kullanıyorum tipi de az iyi olsa çok iyi olurdu

Tutuş şekli ve belirli bir bütçe belirtmeniz lazım.
Elim biraz büyük ve bütçe sorun değil palm tutuş da kullanıyorum

Elim biraz büyük ve bütçe sorun değil palm tutuş da kullanıyorum tipi de az iyi olsa çok iyi olurdu

Logitech G pro x2 öneririm, şuan 6 bin TL falan. Mouse için 7.5, 8 bin TL vermek gereksiz olur, hele ki Wraith'den hiç alınmaz, aldın beğenmedin, iade edemeyeceksin, sorun çıkması halinde de arayamazsın, çünkü telefon numaraları yok. Maille günlerdir uğraş dur. Logitech G pro x2 en çok tercih edilen mousedir, pişman etmez. 2 yıldır kullanıyorum bir sorununu görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı