4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Mart 2024 #1 S22 için kablosuz Power bank arayışındayım. Bütçe en fazla 1000 TL. Kapasite çok önemli değil Wireless şarj özelliği önemli, kablo ile dolaşmak istemiyorum. Bir de MagSafe denilen powerbankler Samsung ile de kullanılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2024
S22 için kablosuz Power bank arayışındayım. Bütçe en fazla 1000 TL. Kapasite çok önemli değil Wireless şarj özelliği önemli, kablo ile dolaşmak istemiyorum. Bir de MagSafe denilen powerbankler Samsung ile de kullanılabilir mi?
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 Magsafe powerbanklar direk yapışmıyor. Bi halka var telefon ile powerbank arasına koyunca yapışıyor.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Mart 2024 #3 Yardima Muhtac Biri dedi: Magsafe powerbanklar direk yapışmıyor. Bi halka var telefon ile powerbank arasına koyunca yapışıyor. Genişletmek için tıkla... Mıknatıs olmadan da şarj aktarımı yapar mı QI gibi? Bir de önerebileceğiniz bir ürün var mı hocam?
Yardima Muhtac Biri dedi: Magsafe powerbanklar direk yapışmıyor. Bi halka var telefon ile powerbank arasına koyunca yapışıyor. Genişletmek için tıkla... Mıknatıs olmadan da şarj aktarımı yapar mı QI gibi? Bir de önerebileceğiniz bir ürün var mı hocam?
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #4 4X3S D3NIED dedi: Mıknatıs olmadan da şarj aktarımı yapar mı qı gibi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Ama yapışmayacağı için güzel olmaz. 4X3S D3NIED dedi: Bir de önerebileceğiniz bir ürün var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin yerinizde olsam orijinal Samsung olanı alırım ama bütçenizi aşıyor. Bilmediğim ürünleri de önermem doğru olmaz.
4X3S D3NIED dedi: Mıknatıs olmadan da şarj aktarımı yapar mı qı gibi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Ama yapışmayacağı için güzel olmaz. 4X3S D3NIED dedi: Bir de önerebileceğiniz bir ürün var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin yerinizde olsam orijinal Samsung olanı alırım ama bütçenizi aşıyor. Bilmediğim ürünleri de önermem doğru olmaz.