Wireless sinyali sorunu

Alikemal2

Hectopat
Daha fazla  
Hp pavillion g6 2303-st model laptop'um var. Ezelden beri sinyal konusunda sıkıntı yaşadım. Kablosuz bağlantı ile oyun oynarken ara ara ping de yükselir. Ancak artık kablolu bağlanamıyorum. İzmir'de okuyorum ve ev arkadaşlarım okulu bitirdi ben kaldım . Bende halamla yaşıyorum artık. Bu yüzden orada komşunun wirelessinden bağlanabilirim bir tek. Modemi çekelim mi abi gibi bir şey söyleme şansım yok. Bu ihtimal haricinde sinyali güçlü alma şansımın olacağı bir ihtimal var mıdır ? Çünkü şuan 2 çubuk ve bağlantı yok denecek kadar kötü.

Harici wiriles alabilirsin leptopun içindekini de değiştirebilirsin. Aldığın ürüne göre sinyal kaliten olur.

Wifi Adaptör alabilirsin Mesela Asus Usb-N14 300Mbps Çift Antenli Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar
veya İnca Uuwa-300N 300Mbps Çift Antenli Kablosuz Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar Alabilirsin Memnun Kalırsın. Ben Şahsen ASUS öneririm.Nedenim İse güncel olması.
50 metrelik bir mesafeden rahatlıkla çeker demi hocam ?

Everest Ewn-906 300Mbps Çift Antenli Kablosuz Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar
Dostum bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 3 aydır herhangi bir sorun yaşamadım antenleri uzun ve büyük şık da duruyor yandaki komşudan internet çekiyorum 2-3 km den fazla çekim alanı olduğunu düşünüyorum.
Dostum gerçekten çok iyi mesafesi ancak ücreti biraz fazla benim için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı