Wise Care 365 sistem ayarlarını düzeltse tekrar geri yüklenir mi?

480164

Hectopat
Bunları yapsa tekrar geri yüklenir mi varsayılana? Bir de registry entries sisteme zarar verir mi?

Wise Care 365 yazılımı bana göre en güvenilir, en sorunsuz sistem optimizasyonu yazılımı. Onları yaptığınız zaman sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çünkü ben yaptım ve sıkıntı çıkmadı. Çok yüksek ihtimal o değerlerin çoğunu Regedit için ayarlıyor olabilir. Regedit temizleme özelliğini güvenli seçeneğini seçerek yaparsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum temizlediği şeylere kendin bakabiliyorsun bu arada. O yaptığı şeyleri geri çekmek için sistem geri yükleme yapabilirsin.

Ben bunları temizliyorum o zaman.

@480164 temizleyebilirsin ancak ayarlardan kayıt defteri temizlemeyi varsayılan olarak değil, güvenli olarak ayarlayın.

Bir de bir şey daha soracağım Windows 10 hızlandırma rehberinize baktımda orada sanal RAM 4000 yazınca 4 GB daha RAM mı artıyor?
@480164 temizleyebilirsin ancak ayarlardan kayıt defteri temizlemeyi varsayılan olarak değil, güvenli olarak ayarlayın.

@480164 sanal bellek, normal RAM'in yerini tutmaz. Performansa fazla etki etmez ama yapmak faydalı.

@480164 sanal bellek için aşırıya kaçmana gerek yok. İstersen, otomatik olarak ayarla sistem kendisi duruma göre artırsın veya düşürsün. Ben, öyle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…