Witcher 1 banka soygunu geçilmiyor

Rivyalı Yusuf

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 1'in sonlarına çok yakınım. Banka soygunu görevim var ama bir türlü geçemiyorum. Yardım edin her şeyi denedim ama birkaç saniyede ölüyorum. Ya da grup stili ile art arda saldıramıyorum iptal oluyor hızlı saldırılar.

Her neyle savaşıyorsanız artık, ya Aard atıp yere yığmaya çalışın (yerdeyken tek atabiliyorsunuz), ya da Igni atarak hem hasar atıp hem de kitle kontrol sağlamaya çalışın.
Quen açıp, Quen'in kalkanı hasarı engellerken daha iyi bi' yere konumlanmayı ve/veya envanterden (varsa) işinize yarayacak iksir(leri) içmeyi deneyebilirsiniz.

Savaş sistemini çözmeden buraya kadar ilerlemiş olamazsınız herhalde ama yine de yazayım, saldırı animasyonu başladıktan sonra ekranın ortasındaki hançer en erken turuncu, en geç sarı olduğunda fare sol tık basıp komboyu devam ettirmeniz lazım.
Iskalayıp ıskalamamak, yetenek gelişimine ve biraz da şansa bağlı. Etrafınızda 3'ten fazla bi' şey yoksa grup stili yerine düşman türüne göre ya hızlı ya da güçlü stili tercih edip, tek tek kesmeniz daha iyi olur.

Hiç olmuyorsa ya görev öncesinde bi' kaydınız varsa ona dönün, görev için daha hazırlıklı olun.
Ya da internetten ölümsüzlük veren bi' "Trainer" indirmeyi deneyebilirsiniz, herhangi biri için garanti vermek zor ama sağda solda "WeMod" için sağlam dendiği için bi' bakabilirsiniz (ha, kendim hiç kullanmadım tabii).

Son düzenleme:
Geri
Yukarı