Selamlar, eskilere tekrar dönüp bakmak istedim, Witcher 1'den seriyi oynamak istiyorum tekrar. Önceden hikaye otursun diye; bir şekilde oynayıp güç bela katlanarak bitirmiştim şu oyunu. Hikayesi gerçekten güzel ama, bu kadar kötü bir mekanik olabilir mi ya? Biliyorsunuz, eski bir oyun motoru kullandığından Gerçek zamanlı animasyonlar yok oyunda. Bu sebepten, parmağım çıkıyor tık tık adama vur, yok tıkla tıkla şuraya git diye. W-A-S-D tuşlarını kullanarak yürüyebileceğim, yada W2 ve 3'te ki gibi adamın üstüne tıklamak yerine gerçek zamanlı savaş mekaniği sağlayan mod gibi bir şey var mı? Yoksa da dert değil, hikayeyi biliyorum zaten; maksat tazelemiş olayım dedim, en kötü bu seferlik atlayıp W2'den tekrar oynarım. Fakat, varsa çok iyi olur gerçekten.
Sağolun hocam, Witcher 1'in hikayesini bütünlüğü sağlamak üzere komple oynamak istiyordum ancak; bende araştırdım yok sanırım istediğim gibi bir mod. 2. Oyundan başlarım, 3. oyuna tekrar geçtiğimde bu modu oynar en azından göz aşinalığım olur ardından 3. oyundan devam ederim. Teşekkürler yardımınız için.