Witcher 1'in Kitaplarla İlişkisi Var Mı?

Ben Netflix dizisini 2 kere baştan sona izlediğim için Dandelion'ın, Triss'in, Kral Foltest'in ve Yennefer'ın Geralt'la nasıl tanıştığını gördüm, Netflix, bu tarz şeyler için pek iyi bir tercih değil ancak olsun.
Hocam Netflix pek iyi değil ya. Son Dilek, olayları anlamanız için çok daha iyi olur. Netflix'in yaptığı dizide de Son Dilek'ten olaylar var ama aşırı kısa. Hep özet geçilmiş yani. Bence bunun için bu kitabı alabilirsiniz.

Hocam Netflix pek iyi değil ya. Son Dilek, olayları anlamanız için çok daha iyi olur. Netflix'in yaptığı dizide de Son Dilek'ten olaylar var ama aşırı kısa. Hep özet geçilmiş yani. Bence bunun için bu kitabı alabilirsiniz.
Tüm seriyi aynı anda alacağım, ancak dediğin gibi çok pahalı :(

7 kitap var değil mi? 8'inci kitap vardı sanırım bir de?

O kitap hakkında tek bildiğim şey Kedi Okulu'ndan Brehen isimli bir witcherın Geralt'la dövüşmeye korkup kaçması.
Ben de küçük küçük Reddit üzerinden gördüklerimi hatırlıyorum o kadar. Witcher Saga'sının bir devamı değil zaten, çok önemli bir kitap değildir büyük ihtimalle.

2-3 kitap almak daha mantıklı aslında. Çünkü sıkılıp okumayı bırakabiliyor insan. Son kitabı bilmiyorum, hiç duymadım.
Sıkılacağımı düşünmüyorum, zaten sıkılsam da eninde sonunda tüm kitapları okuyacağım. Hepsinin farklı zamanlarda kargodan gelmesini beklemek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı