Çözüldü Witcher 2, 16 GB VRAM'in 2.5 GB'sini kullanıyor

• Konuyu başlatan Ephie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 108
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ephie

Centipat
Daha fazla  
16 GB VRAM'in sadece 2.5 GB'si kullanılıyor, işlemci kullanımı da aşırı derecede az. Düzeltmeyi bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu başlatırken Launcher'dan Ubersampling kapatmayı deneyebilirsiniz. (Türkçesi: ÜberÖrnekleme)
Ayrıca Witcher 2 GPU odaklı bir oyun o yüzden yapabileceğiniz şeyler az.
Fps 200 sabit ama cpu %20 gözükürken gpu %80lerde
Afedersiniz ama daha ne istiyorsunuz? 14 yıllık bir oyuna göre yeni bir sistemde 200fps vermesi bile mükemmel. Hele o oyunun portunun iğrenç olduğunu düşünürsek.

Afedersiniz ama daha ne istiyorsunuz? 14 yıllık bir oyuna göre yeni bir sistemde 200fps vermesi bile mükemmel. Hele o oyunun portunun iğrenç olduğunu düşünürsek.
Hocam performans olarak birşey istemedim zaten sadece gpu gereksiz fazla kullanıldığı için çözümü varmı merak ettim. %100 kullanım bile gördüm gpuda boşuna fan sesi yapıyor. Odamda havalandırma pek iyi değil oda ısınıyor.

Oyunu başlatırken Launcher'dan Ubersampling kapatmayı deneyebilirsiniz. (Türkçesi: ÜberÖrnekleme)
Ayrıca Witcher 2 GPU odaklı bir oyun o yüzden yapabileceğiniz şeyler az.

Çözüm
FPS'yi sabitle ben genelde öyle yapıyorum eski oyunlarda kullanımın azalmasını istediğim zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…