Vittorio Antonio Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 207 24 Aralık 2020 #1 Witcher 2 kayrandan önceki görevlerdeyim canavarlar için gümüş kılıç yapmamı istiyor. Fakat kılıç şeması bende yok. Nasıl elde edebilirim?
Witcher 2 kayrandan önceki görevlerdeyim canavarlar için gümüş kılıç yapmamı istiyor. Fakat kılıç şeması bende yok. Nasıl elde edebilirim?
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Gümüş canavarlara daha çok hasar verir çelik ise insanlara haydutlara.
M MurtyN Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Yanlış hatırlamıyorsam meydandaki tüccarlardan gümüş kılıç alınıyordu. Meydandaki tüccarlarla konuşup neler sattıklarına bir bakın derim.
Yanlış hatırlamıyorsam meydandaki tüccarlardan gümüş kılıç alınıyordu. Meydandaki tüccarlarla konuşup neler sattıklarına bir bakın derim.
J JessePinkMan09 Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 263 24 Aralık 2020 #4 Şeması olması lazım ancak gerekli malzemeler yoktur heralde sende. Demirciye gidip eksik malzemeleri satın alıp kılıcı yaptırabilirsiniz.
Şeması olması lazım ancak gerekli malzemeler yoktur heralde sende. Demirciye gidip eksik malzemeleri satın alıp kılıcı yaptırabilirsiniz.
Vittorio Antonio Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 207 24 Aralık 2020 #5 JessePinkMan09 dedi: Şeması olması lazım ancak gerekli malzemeler yoktur herhalde sende. Demirciye gidip eksik malzemeleri satın alıp kılıcı yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Silver oreları falan aldım ama şema yok nasıl oluyor anlamadım. MurtyN dedi: Yanlış hatırlamıyorsam meydandaki tüccarlardan gümüş kılıç alınıyordu. Meydandaki tüccarlarla konuşup neler sattıklarına bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Birkaç tanesine baktım bulamadım bıkıp bıraktım birazdan girip bakayım hocam.
JessePinkMan09 dedi: Şeması olması lazım ancak gerekli malzemeler yoktur herhalde sende. Demirciye gidip eksik malzemeleri satın alıp kılıcı yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Silver oreları falan aldım ama şema yok nasıl oluyor anlamadım. MurtyN dedi: Yanlış hatırlamıyorsam meydandaki tüccarlardan gümüş kılıç alınıyordu. Meydandaki tüccarlarla konuşup neler sattıklarına bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Birkaç tanesine baktım bulamadım bıkıp bıraktım birazdan girip bakayım hocam.