Çözüldü Witcher 2 Hatıra Gülü envanterde yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
The Witcher serisine baştan başladım ve kendi tercihlerime göre mükemmel bir Witcher 3 save'i için uğraşıyorum. Witcher 2'de Hung Over görevini daha önce yapmamıştım o yüzden Hung Over'ın nasıl yapıldığına dair bir video izledim. Mavi Şeritliler kutlama yapıyordu. Ben sandım ki Loredo'yu öldürdüğümüz için kutlama yapıyoruz. Ama direkt olarak beni Kaedwen'a attı. 2 yıl önce bitirmiştim Witcher 2'yi, unutmuşum. Ben de save'ime dönüp dövmeyi yaptırdım ve şimdi Letho ile savaşırken fark ettim. Hatıra gülü envanterimde yok. Hatıra gülü envantere düşüyor muydu normalde?

Çözüm
Hayır düşmüyor, Letho ile savaşmadan önce onu Triss'e veriyorsun. Witcher 3'te Triss'in odasından alırsan envanterine geliyor.
Hayır düşmüyor, Letho ile savaşmadan önce onu Triss'e veriyorsun. Witcher 3'te Triss'in odasından alırsan envanterine geliyor.

Çözüm
Tamam teşekkürler. Aşırı aklıma takılmıştı. Fandom'da vs. görünüyor da o yüzden kafamı kurcalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…