Witcher 2 oynanır mı?

S54337

Hectopat
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
2.325
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Witcher 3 yaklaşık 30 saat oynadım. 1 ve 2'yi öğrenmeden çok anlamlı olmadığını anladım. 2 almaya karar verdim ve 1'in hikayesini YouTube'dan öğrendim. 2'yi sizce oynamalı mıyım yoksa aynı şekilde 2'nin de mi hikayesini dinleyim?
 
Ben Witcher 1 ve 2'yi oynamadan Witcher 3'ü oynayıp bitirmiştim. Yıllar sonra seriye tekrar başlamak istedim ve Witcher 1 ile başladım. 1 bile beni gayet tatmin etti. 2'de taş gibidir, oynanır.
 
Witcher 2 efsanedir. Yani kaç tane RPG oyununda verdiğiniz karar oyunun gidişatını bu kadar etkiliyor? Kaç tane oyunda ilk bölümde verdiğiniz önemli bir karar nedeniyle oyunun 2. bölümü tamamen değişiyor? (oyun zaten 3 bölümden oluşuyor. Yani çok uzun bir kısımdan bahsediyorum). Ayrıca diğer oyunlardaki gibi sana neyi, nasıl yapacağını çok fazla söylemez. Kendin araştırıp kendin bulman lazım ki bazı yan görevleri kötü sonla bile bitirebilirsin verdiğin yanlış bir karar ya da atladığın bir ayrıntı yüzünden. Oynanış Witcher 3 kadar akıcı değil maalesef. Zaten en büyük eleştirim de bu oyun ile alakalı. 3.oyunun bile oynanışı çok iyi değilken bir de bunu düşün. Bazı yerde oyun illallah ettirebilir. Ama ne olursa olsun Witcher 2 eşsizdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı