Hidrhymee Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 strigoi dedi: Evet, kullanabilirsin dostum Genişletmek için tıkla... The Witcher 2'de kaydetme seçeneği yok. Oyunu yeni aldım Steam'den, yardım eder misin?
strigoi dedi: Evet, kullanabilirsin dostum Genişletmek için tıkla... The Witcher 2'de kaydetme seçeneği yok. Oyunu yeni aldım Steam'den, yardım eder misin?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Ocak 2021 #2 Otomatik kayıt var.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #3 Otomatik kayıt var ama siz yine de isterseniz F5 tuşu var sanırım. Oyun ayarlarından "Cloud Save" ayarını açmanızı öneririm.
Otomatik kayıt var ama siz yine de isterseniz F5 tuşu var sanırım. Oyun ayarlarından "Cloud Save" ayarını açmanızı öneririm.
G Greenarcher Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Bir de Witcher 2'de sanum bombası atmak için hangi tuşa basmam gerekli.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 4 Ocak 2021 #6 Hidrhymee dedi: The Witcher 2'de kaydetme seçeneği yok. Oyunu yeni aldım Steam'den, yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... F5'e basarak hızlıca kaydedebilirsin oyunu hocam. @Hidrhymee.
Hidrhymee dedi: The Witcher 2'de kaydetme seçeneği yok. Oyunu yeni aldım Steam'den, yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... F5'e basarak hızlıca kaydedebilirsin oyunu hocam. @Hidrhymee.