LuxoVodo Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 5 16 Ağustos 2020 #1 Selamlar, Witcher 3 indirime girdi ve aldım fakat 2 gündür sürekli silip indirmeme rağman hala indirme %90'da kalıyor ve devam et dediğimde tekrar duruyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Selamlar, Witcher 3 indirime girdi ve aldım fakat 2 gündür sürekli silip indirmeme rağman hala indirme %90'da kalıyor ve devam et dediğimde tekrar duruyor. Nasıl düzeltebilirim?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 16 Ağustos 2020 #2 Steam'den aldıysan steam sunucusunu değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS LuxoVodo Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 5 19 Ağustos 2020 #3 Dos. Göksel Gündüz dedi: Steam'den aldıysan Steam sunucusunu değiştirmeyi dene. Eki Görüntüle 640339 Genişletmek için tıkla... Dostum denedim fakat olmadı başka bir önerin var mı? Artı 0 Eksi
Dos. Göksel Gündüz dedi: Steam'den aldıysan Steam sunucusunu değiştirmeyi dene. Eki Görüntüle 640339 Genişletmek için tıkla... Dostum denedim fakat olmadı başka bir önerin var mı?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 19 Ağustos 2020 #4 Yine aynı yerde indirme önbelleğini temizle butonu var. Ona da bir bas belki düzelir. LuxoVodo dedi: Dos. Dostum denedim fakat olmadı başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yine aynı yerde indirme önbelleğini temizle butonu var. Ona da bir bas belki düzelir. LuxoVodo dedi: Dos. Dostum denedim fakat olmadı başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla...