Witcher 3 abartılıyor mu?

TheReaction

Centipat
Merhaba, RDR 2'yi az önce bitirdim. Biraz oyun araştırırken Witcher 3 gözüme çarptı. Oyunun videolarını falan izledim ama yorumlar bana çok abartı geldi tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyunu gibi yorumlar bana çok abartı geldi. Sizce alınır mı? RDR2'yi bitirmiş biri olarak beni tatmin eder mi ve değer mi?

tatmin eder en iyi oyun demek fanboyluk ama seni içine çeken bir dünyası var oynadıkça kitabını okumak dizisini izlemek istiyorsun.

Merhaba, RDR 2'yi az önce bitirdim. Biraz oyun araştırırken Witcher 3 gözüme çarptı. Oyunun videolarını falan izledim ama yorumlar bana çok abartı geldi tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyunu gibi yorumlar bana çok abartı geldi. Sizce alınır mı? RDR2'yi bitirmiş biri olarak beni tatmin eder mi ve değer mi?
Ana hikaye olarak bence RDR2 daha güzel ama Witcher evreninde oynamayı daha çok seviyorum ben.

Combatı sarmadı beni.

Dünyanın en iyi RPG oyunu değil. Dünyanın en iyi macera ve aksiyon oyunuda değil.
Biraz abartıları mevcut ama kitaptan uyarlama hikayesi olduğu için çok sağlam bir dünyası ve karakter vizyonu var. RDR2'den bile daha oturaklı karakterler bunlar çünkü baya geniş hikayeleri var.

Ayrıca 3. oyun çok fazla kez 2. oyuna ve 1. oyuna ait karakter gösteriyor. Vernon Roche, Radovid gibi isimler 2. oyunda tanıdığımız ve 3. oyunda gördüğümüz kişiler. Kitapta yaşanan olaylarda sohbetlerde ve konuşmalarda geçiyor arada. Ayrıca 3. Oyunda sıkça gördüğüm, duyduğumuz Ciri ve Yen karakterleri ile daha derin bağ kurabilmeniz için kitapları okumakta fayda var. 3. oyuna kadar kendilerini hiç görmüyoruz normalde, sadece kitaplarda.
En iyi deneyim için bilseniz iyi olur.

Son düzenleme:
RDR2'den sonra bana karakter animasyonları aşırı kötü geldi, combatını da beğenmedim iade ettim. Gerçekten her detayına uğraşılmış bir oyun ama karakterin yürüme animasyonunun kötü olması dayanılmaz bence.

Evet abartılı bende denedim mekanikleri filan hoşuma gitmedi çok fazla fazla abartılı oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı