Witcher 3 ana hikaye sonrası level nasıl kasılır?

YılmazXS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu bitirdim. Ana hikaye, heart of stone, Blood and Wine dahil her ana hikaye görevi bitti oyunda. Şu an 52 seviyeyim ve ng+ başlayacağım. Elimde çok iyi bir zırh var ancak zırh için minimum 53 seviye olmam gerekiyor. Oyunda minimum 2 saattir her kontratı, yan görevi yapıyorum ancak 5 veya 7 XP dışında bir şey gelmiyor. Önerebileceğiniz bir fazla XP veren görev ya da kontrat var mı?
(Mesela Touissant'ta gezerken dükalık hazinedarı hakkında bir kontrat görmüştüm o kontratın XP getirisi fazla mıdır?)

Yapabileceğiniz çok bi' şey yok. Oyun kasılmalık bi' oyun değil.

Yine de eğer yapmadıysanız Toussaint'teki Hanse base'ler üzerinden kasılmaya uğraşabilirsiniz. Buraların liderlerini öldürmediğiniz sürece, bölgeden biraz uzaklaştığınızda düşmanlar yeniden doğuyordu diye hatırlıyorum.

Ben oyunu her şeyiyle 53 level olarak bitirip, en son NG+ öncesi bi' 54'e kasılmak için, alanı da bence kasılmaya en rahat yer olduğu için, Mont Crane'i kullanmıştım. Kalenin alt katındaki portala gir - çık yaptığımda bütün haydutlar yeniden doğuyordu.
- Elemanların düşürdükleri kılıçları toplayıp satarak aynı zamanda para da kasabiliyorsunuz.

Bu olay da bi' yere kadar bu arada, 54. seviyeden sonra işe yaramıyor. Haydutlar en fazla 48 seviye olabiliyor, oyundaki XP mantığıyla 54. seviyede haydutlarla aranızdaki seviye farkı 5'ten fazla olduğu için 1 - 2 XP veriyorlar sadece.
52. seviyede 48'lik haydutların 5 - 10, belki 10 küsür XP vermesi lazım, her türlü uğraşacaksınız kısacası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı