Sürprizbozan Witcher 3 Blood and Wine iyi bir son nasıl yapılabilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Blood and Wine'da nasıl iyi son yapabilirim? Detaffı öldürdüm. Törene geçtim syvannayı orada suçlamadım ara sahne geldi. Öldü ikisi de. Yani nasıl ölüyorlar. Nasıl iyi son yapmam lazım?

Bu kitabın içine girdiğin zaman Rhenawedd'in opsiyonel verdiği görevler vardı. Onları yapman lazım diye biliyorum.
Yoksa o sadece Dettlaff'a karşı mı kurtarıyordu kadını?

Masallar diyarına gittiğinizde kibritçi kızdan bir şekilde (parayla/gwentle) kırmızı ipliği almanız gerekiyor. Böylelikle Dettlaff öldüremiyor. Ardından Dettlafi durduruyorsunuz. Eğer hapishanede Syanna'ya (prensesin kardeşine) iyi olarak yaklaşırsanız; tören esnasında ablasını öldürmek yerine sarılıyor.

Masallar diyarına gittiğinizde kibritçi kızdan bir şekilde (parayla/gwentle) kırmızı ipliği almanız gerekiyor. Böylelikle dettlaff öldüremiyor. Ardından dettlafi durduruyorsunuz. Eğer hapishanede Syanna'ya (prensesin kardeşine) iyi olarak yaklaşırsanız; tören esnasında ablasını öldürmek yerine sarılıyor.

İplikçi kıza parayı verdim. Hapishane derken neresi anlayamadım. Öldürüyorum detaffı törene geçiyor. Acaba regisle sonrasında ayakkabıcıya mı gitmeliyim?

Hatırladığım kadarıyla kitabın içindeyken bir kızdan kurdele satın alıyorsun. Gwent atıp kazanıyordun satında alabiliyor olabilirsin. Syvannanın ölmemesi için satın alıyorsun. Sonrasında kitabın içinden çıktıktan sonra syvannanın yanına gidip konuşuyorsun burası kritik. Ona bunları ne için yaptığını anladığını ve ona saygı duyduğunu belirtmelisin. Syvanna bunları kardeşinin onu unuttuğu ve (Bence şımartılmış olduğu için diğer hiç kimseyi umursamıyor önüne gelen herkesi araç olarak kullanıyor.) Onu aramadığını düşündüğü için yapıyor. Sonra törende anna ile konuşurken açılmamış bir diyalog açılıyor onu dinlemelisiniz gibisinde birşeydi ona kendisini kanıtlaması için bir fırsat veriyorsun ve mutlu son. Yanlış hatırlıyor olabilirim bazı yerleri ama az çok buna benzerdi diye düşünüyorum. :D İyi forumlar.

İplikçi kıza parayı verdim. Hapishane derken neresi anlayamadım. Öldürüyorum detaffı törene geçiyor. Acaba regisle sonrasında ayakkabıcıya mı gitmeliyim?
Evet regisle ayakkabıcıya giderseniz dediğim olaylar gerçekleşecek. Syanna'ya olabildiğince iyi davranın.

Bence en iyi son Syanna'nın ölmesiydi. Ben şahsen Dettlaff ı sevdim karakter olarak, Syanna onu kullandı ve birkaç kişi de Syanna yüzünden öldü açıkçası onun yaşadığı bir son iyi bir son değil bence. Sorduğuna gelicek olursam Masallar Diyarında Syanna'nın sanırım kolyesini almamız gerekiyordu en son Kraliçenin karşısına çıkmadan onu haklı bulduğumuzu söylememiz gerekiyor.

Bence en iyi son Syanna'nın ölmesiydi. Ben şahsen Dettlaff ı sevdim karakter olarak, Syanna onu kullandı ve birkaç kişi de Syanna yüzünden öldü açıkçası onun yaşadığı bir son iyi bir son değil bence. Sorduğuna gelicek olursam Masallar Diyarında Syanna'nın sanırım kolyesini almamız gerekiyordu en son Kraliçenin karşısına çıkmadan onu haklı bulduğumuzu söylememiz gerekiyor.
Böyle düşünürsen işin içine duygularını katmış olursun. Bir Witcher verilen görevi yapar. Ahlaki düşüncesi veya bir fikri yoktur (elbette bazen kendi yorumunu katar ama en nihai hedefi her zaman verilen işi tamamlamaktır). O yüzden iyi son Syanna'yı kardeşine ulaştırdığın, görevi başarıyla bitirdiğin; kötü sonsa Syanna'nın ablasını öldürdüğü sondur. Dettlaff'ın Syanna'yı öldürüp kaçması da nihai görevinin başarısızlıkla sonuçlanması oluyor. Yani kötü sonlardan biri.
Tabii bu Witcher olarak düşünürsen böyle. Şahsen ben roleplay kısmını yapabilmek için duygularımı bir kenara bırakıp (cidden bir Witcher'mış gibi) oynuyordum oyunu ama sen dilediğin gibi oynayıp düşünebilirsin :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı