Witcher 3 Blood and Wine iyi son nasıl yapılır?

Nerede satılıyor.

Syanna ile masal diyarına giriyorsunuz oradaki kız satıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günlüğü okumayı unutma okumazsan diyalog seçenekleri açılmıyor Annayı kurtaramazsın.

nerede satılıyor
düşler diyarında kibritçi kız satıyor. Sakın unseen elder i öldürme! eğer o yoldan gidersen her halükarda kötü son. Önce düşler diyarına gideceksin ama gitmeden önce masal kitabını tamamen okuyacaksın. Ardından syannayı bulup tüm görevleri tamamlayacaksın ama massallar diyarında kibritçi kızdan kurdeleyi alacaksın bir şekilde. Ardından syannanın suuyuna gideceksin. İngilizcen varsa xLetalis anlatıyor güzelce

düşler diyarında kibritçi kız satıyor. Sakın unseen elder i öldürme! eğer o yoldan gidersen her halükarda kötü son. Önce düşler diyarına gideceksin ama gitmeden önce masal kitabını tamamen okuyacaksın. Ardından syannayı bulup tüm görevleri tamamlayacaksın ama massallar diyarında kibritçi kızdan kurdeleyi alacaksın bir şekilde. Ardından syannanın suuyuna gideceksin. İngilizcen varsa xLetalis anlatıyor güzelce
Bana haritadaki yeri lazım düşler diyarı nerede @KimOyunSevmezKi

Bana haritadaki yeri lazım düşler diyarı nerede
Abi regis in görevini izleyeceksin. Belli bi noktaya gelindiğinde - Regis in 2 seçeneği çıkıyor. Adam videoda ayrıntılıca anlatmış. O noktada oriannanın değil de regis in görevini takip etmen gerekiyor. Düşler diyarının spesifik bir yeri yok ve sadece görevle gidilebiliyor.

Abi regis in görevini izleyeceksin. Belli bi noktaya gelindiğinde - Regis in 2 seçeneği çıkıyor. Adam videoda ayrıntılıca anlatmış. O noktada oriannanın değil de regis in görevini takip etmen gerekiyor. Düşler diyarının spesifik bir yeri yok ve sadece görevle gidilebiliyor.
Tamam çok teşekkür ederim, özür dilerim çok soru sordum..

Düşler diyarında kibritçi kız satıyor. Sakın unseen elder i öldürme! Eğer o yoldan gidersen her halükarda kötü son. Önce düşler diyarına gideceksin ama gitmeden önce masal kitabını tamamen okuyacaksın. Ardından syannayı bulup tüm görevleri tamamlayacaksın ama mazsallar diyarında kibritçi kızdan kurdeleyi alacaksın bir şekilde. Ardından syannanın suuyuna gideceksin. İngilizcen varsa xletalis anlatıyor güzelce.

Eyvallah reis ben geçen sefer en kötü sonu yaptım bayağı üzülmüştüm bu iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı