Oyundaki en güçlü ve kendinden yüksek seviyedeki yaratıklarla kapışmayı sağlayan bence de Quen.
İgni, Aard hepsi hikaye Quen'i geliştirince yuvarlak top oluyor. Düşman vurunca canın yenileniyor çok iyi. Düşman da hasar alıyor bir de. Tek eksisi vahşi avın memleketindeki rüzgara dayanmıyor.
Aynı hatayı bende yaptım. O şekilde ölmüyor o oradaki yan görevi sürdür ona kendi etini vererek lanetini kaldıracaksın. Görev öğesi olduğu için görev yapmadan önce ölmüyor mantıken.
İçinden çıkanların hepsini al ama 1 tanesini bırak. Biraz uzaklaş kamerayı 360 derece döndür tekrar yakınlaş hepsi yine çıkacak. Sınırsız para kas öyle. 12GB lik updateyi yapmadıysan geçerli tabi
Ben bir bölümde kaldım can eşyası yok, canım az tek vuruşa gidiyorum can eşyası bulamıyorum lütfen ne yapacağım Save noktam çok geride bir daha buraya kadar gelmek istemiyorum.
Bu levelde berbatçık'ı öldürmeniz imkansız. Borun'un bebeği ayaklanırken saldırmayacaksınız ve baron onu alacak. Biraz yürüdükten sonra lanetlenmiş bebek huysuzlanacak. Eğer axii işareti ile sakinleştirmezseniz berbatçık tekrar canavara dönüşecek.
Eğer dediğimi anlamadıysanız bu videoyu izleyerek dediklerimi yapın. Baron'un çocuğunu öldürmek yerine tekrar hayat kazandırın. Ki zaten isteseniz de öldüremeyeceksiniz.