A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım?
Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım?
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 aaetad dedi: Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu easter egg gibi bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çözümünü bilmiyorum fakat eğer çözümünü bulursanız bir daha inek kesmenizi önermem.
aaetad dedi: Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu easter egg gibi bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çözümünü bilmiyorum fakat eğer çözümünü bulursanız bir daha inek kesmenizi önermem.
TURLİKAT Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 işlemci. ASUS B450 M-K2 anakart. ASUS Dual Radeon RX 6650 XT 8 GB ekran kartı. G.Skill Ripjaws 16 GB Dual 3600MHz RAM. Kioxia 500GB M.2 SSD. SAMSUNG 1TB 870 EVO SATA 3 2.5" SSD Thermaltake Versa T25 tg RGB fanlı kasa. Thermaltake 650 watt 80+ güç kaynağı. HONOR 200 PRO Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hydrawarrior Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Geliştiricilerin koyduğu bir şey o kurtulamazsın. En kötü önceki save ine geri dön.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 3 Mart 2024 #5 Salvatorio dedi: Bu easter egg gibi bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümünü bilmiyorum fakat eğer çözümünü bulursanız bir daha inek kesmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ölmuyorda
Salvatorio dedi: Bu easter egg gibi bir şey. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözümünü bilmiyorum fakat eğer çözümünü bulursanız bir daha inek kesmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Ölmuyorda
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #6 recep50 dedi: Ölmuyorda Genişletmek için tıkla... Ölüyor ama çok zor ölüyor. Yapana Allah sabır versin.
recep50 dedi: Ölmuyorda Genişletmek için tıkla... Ölüyor ama çok zor ölüyor. Yapana Allah sabır versin.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.259 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #7 aaetad dedi: Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hindistan bunu beğendi. Şaka bi yana 100 levele geldim bunu bilmiyordum.
aaetad dedi: Merhaba. Witcher 3'te inek kesmiştim kesınlıkle hıle yapmadım medıtasyon falan ona ragmen olumsuz bir canavar geldı gıtmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hindistan bunu beğendi. Şaka bi yana 100 levele geldim bunu bilmiyordum.