Kesinlike, oyunun kendisi cidden Open World RPG türünde çok çok güzel bir oyun, saatlerini verebileceğin bir yapım şayet DLC'ler de aynı şekilde. Ve evet, içinde iki DLC de var.Nedir bu paket, DLC'lerle birlikte mi? Öyleyse 9.49 dolar olmuş, almaya değer mi?
Hocam aldım ama dikkatsizlikle normalmi yoksa complete editionmu unuttum hangisini aldığımı nerden görebilirim?Kesinlike, oyunun kendisi cidden Open World RPG türünde çok çok güzel bir oyun, saatlerini verebileceğin bir yapım şayet DLC'ler de aynı şekilde. Ve evet, içinde iki DLC de var.
Hocam nereden aldınız Steam'den mi? Pardon dolar demişsiniz Steam'den aldınız o zaman. Öncelikle oyuna gelin kütüphaneden, sonra sağ alt tarafta DLC'ler kısmı var, orada duruyorsa Complete'i aldınız demektir, yoksa iade edip tekrar alın. @raxeeHocam aldım ama dikkatsizlikle normalmi yoksa complete editionmu unuttum hangisini aldığımı nerden görebilirim?
Tamamdır hocam doğru almışım sağolun.Hocam nereden aldınız Steam'den mi? Pardon dolar demişsiniz Steam'den aldınız o zaman. Öncelikle oyuna gelin kütüphaneden, sonra sağ alt tarafta DLC'ler kısmı var, orada duruyorsa Complete'i aldınız demektir, yoksa iade edip tekrar alın. @raxee
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.