Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 855 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere bazı karakterlerin alternatif görünüşleri var ve bu DLC'leri menüden aktif edebiliyorduk ama şu an öyle bir seçenek yok. DLC kurulu olmasına rağmen Yennefer'in kıyafeti güncel değil. Nasıl yapabileceğim hakkında fikriniz var mı? Sürprizbozan: Eskiden menü böyleydi Sürprizbozan: ama Complete Edition'da böyle Herhangi bir şekilde aktif etme butonu vs. yok.
Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere bazı karakterlerin alternatif görünüşleri var ve bu DLC'leri menüden aktif edebiliyorduk ama şu an öyle bir seçenek yok. DLC kurulu olmasına rağmen Yennefer'in kıyafeti güncel değil. Nasıl yapabileceğim hakkında fikriniz var mı? Sürprizbozan: Eskiden menü böyleydi Sürprizbozan: ama Complete Edition'da böyle Herhangi bir şekilde aktif etme butonu vs. yok.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 Ana menüde oynanış menüsünden aktif edebilirsiniz. Artı 2 Eksi Çözüm
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 3 Şubat 2023 #3 Galiba Triss ve Dandelion alternatifleri bana garip geldi. 3. oynayışımda böyle bir özelliğin var olduğunu gördüm. Artı 0 Eksi
Galiba Triss ve Dandelion alternatifleri bana garip geldi. 3. oynayışımda böyle bir özelliğin var olduğunu gördüm.
apranax91 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 136 Makaleler 1 3 Şubat 2023 #4 Böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim. Son düzenleme: 3 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 855 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #5 apranax91 dedi: Böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Mutlaka kullanın, alternatif görünümler çok daha iyi bence. Artı 0 Eksi
apranax91 dedi: Böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Mutlaka kullanın, alternatif görünümler çok daha iyi bence.