Witcher 3 Efsunger Zırhı Özellikleri

258773

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2019
Mesajlar
171
Çözümler
1
Arkadaşlar ben kararsız kaldım.
Hangi zırhın ne gibi özellikler verdiğini ve tavsiye ettiğinizi yazar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her zırh farklı özellikler veriyor. Yani oynayış tarzınıza göre set tercihi yapılabilir.

Griffin Okulu:

Simya'ya yönelik yetenek ve oynanış düşünüyorsanız bu seti dizmeniz siniz için daha iyi olur.

Özellikleri: Setin 3 parçasını kuşanırsanız standart modunda işaret yapmak için dayanıklılık harcadıktan sonra, yine standart modda 3 saniye içerisinde yapılan bir işaret dayanıklılık harcamaz. Setin 6 parçasını tamamlarsanız Yrden tuzaklarının boyutu %40 oranında artar. Yrden tuzaklarının içerisindeyken dayanıklılık tazelenmesi 5/s kadar, işaret şiddeti'n ise %100 oranında artar ve hasar %20 oranında azalır.

Kedi Okulu:

Dayanıklılığı az hafif settir. Hızlı saldırılarla rakipleri alt etmek istiyorsanız sizin için en uygun set budur.

Özellikleri: Setin 3 parçasını tamamladığınızda güçlü saldırılar, setin her bir parçası için, hızlı saldırı hasarını %10 oranında arttırır. 6 parça tamamlandığında ise arkadan saldırılar %50 daha fazla hasar verir ve aynı zamanda, 1 adrenalin puanı karşılığında rakipleri sersemletir.


Ayı Okulu:

Dayanıklılığı çok fazla ama daha ağır bir set. Rakiple göğüs göğüse kapışıp daha zor ölmek isteyenler için en uygun settir.

Özellikleri: 3 parçası tamamlandığında, Quen kalkanı parçalandığında hiçbir maliyet harcamadan yenisinin oluşma olasılığı bulunur. Setin 6 parçası tamamlandığında ise Quen işareti tarafından verilen kabiliyetlerin hasarı %200 artar.


Kurt Okulu:

Kurt okulu tüm setlerin karşımı diyebiliriz. Her şeyden biraz bulunuyor. Setin 3 parçası tamamlandığında, aynı anda bir kılıca 3 farklı yağ uygulanabilir. 6 parçası tamamlanır ise bombalar hiçbir gecikme olmaksızın fırlatılır. Eğer dengeli bir yetenek seti ve oynanış istiyorum diyorsanız bu set size göre.
 
Kurt okulu herşeyden ortalama özelliğe sahipdir, ayı okulu güce dayanaklıga sahipdir, kedi okulu az hasar yiyen cevik biriyseniz kullanabilirsiniz, mentikor okulu simyaya önem verir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı