Bitirdim.Şemayı bulmamışsınızdır muhtemelen. Hazine avlarında görünüyor mu?
Görünmüyor ama bütün görevleri yaptım. Şemanın elime geçmesi için ne yapmam gerekiyor ?Sözlük > Zanaat kısmında görünüyor mu? Görünmüyorsa şema elinizde yoktur. Hazine avları da diğer görevler gibi sonradan geliyordu, belki de daha görev panelinize düşmemiştir.
Hepsini topladım yinede yaptıramıyorum Sadece. 1. seviye olan Kurt okulu isimli zırhı yaptırdım.Şemayı kendiniz de bulabilirsiniz. Konumları şurada verilmiş, sizin aradığınız en sondaki.
![]()
Eki Görüntüle 1118728
Kedi zırhında böyle bir sorun yaşamadım.Hepsini topladım yinede yaptıramıyorum Sadece. 1. seviye olan Kurt okulu isimli zırhı yaptırdım.
O görevi yaptım.Baronun yerindeki demircinin bir görevi vardı belki de o görevle alakalıdır. Yanındaki kadın işin başına falan geçiyordu görev sonu.
Velende bir kadın ve cüce var onlara yaptırıyorum.Malzemeler yetiyor değil mi? Her zırhçı her zırhı yapamıyor, bazı zırhlar daha iyi zırhçılar gerektiriyor. Zanaat kısmında yazıyor olması lazım. Ona göre yetkin bir zırhçıya gidin.
Eldiven,çizme ve pantolon görünüyor sadece zırh yok.O görevi yaptım.
Velende bir kadın ve cüce var onlara yaptırıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.