Witcher 3 gelişmiş zırh yapılamıyor

Şemayı bulmamışsınızdır muhtemelen. Hazine avlarında görünüyor mu?

Sözlük > Zanaat kısmında görünüyor mu? Görünmüyorsa şema elinizde yoktur. Hazine avları da diğer görevler gibi sonradan geliyordu, belki de daha görev panelinize düşmemiştir.

Şemayı kendiniz de bulabilirsiniz. Konumları şurada verilmiş, sizin aradığınız en sondaki.

armor.jpg

Şemayı kendiniz de bulabilirsiniz. Konumları şurada verilmiş, sizin aradığınız en sondaki.

Eki Görüntüle 1118728
Hepsini topladım yinede yaptıramıyorum Sadece. 1. seviye olan Kurt okulu isimli zırhı yaptırdım.
Hepsini topladım yinede yaptıramıyorum Sadece. 1. seviye olan Kurt okulu isimli zırhı yaptırdım.
Kedi zırhında böyle bir sorun yaşamadım.

Baronun yerindeki demircinin bir görevi vardı belki de o görevle alakalıdır. Yanındaki kadın işin başına falan geçiyordu görev sonu.

Malzemeler yetiyor değil mi? Her zırhçı her zırhı yapamıyor, bazı zırhlar daha iyi zırhçılar gerektiriyor. Zanaat kısmında yazıyor olması lazım. Ona göre yetkin bir zırhçıya gidin.

Baronun yerindeki demircinin bir görevi vardı belki de o görevle alakalıdır. Yanındaki kadın işin başına falan geçiyordu görev sonu.
O görevi yaptım.
Malzemeler yetiyor değil mi? Her zırhçı her zırhı yapamıyor, bazı zırhlar daha iyi zırhçılar gerektiriyor. Zanaat kısmında yazıyor olması lazım. Ona göre yetkin bir zırhçıya gidin.
Velende bir kadın ve cüce var onlara yaptırıyorum.
O görevi yaptım.

Velende bir kadın ve cüce var onlara yaptırıyorum.
Eldiven,çizme ve pantolon görünüyor sadece zırh yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı