Witcher 3 görüntünün kötü olma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
(4MB'den az olması için görüntüyü kestim)

Oyunu RX580 ile her şey Ultra'da 50-60FPS'de oynamama ragmen resimde de görebileceginiz gibi agaçlar, yapraklar cidden kötü gözüküyor daha geçen hafta Witcher 2'yi bitirdim onda bile görüntü çok daha iyiydi bunda niye böyle oldu anlamadım belki resimde bir nebze daha iyi görünebilir ama oyunda hareket halinde agaçlar falan cidden kötü gözüküyor sanki grafikler birbirine giriyor gibi gözüküyor ne yapmam gerek acaba?

Dosya Ekleri

• Adsızsdsd.png
    Adsızsdsd.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 269
Son düzenleyen: Moderatör:
Sharpening (Keskinleştirme) ayarını düşürebilirsin. AMD üzerinde var mı bilmiyorum ancak kendi uygulaması üzerinden FXAA açabilirsin.
Keskinleştirme ayarını adrenalin panelden görüntü daha iyi olur diye full e çektim onu düşürürsem görüntü daha da kötü olmazmı? ve fxaa yı nerden açacagımı anlamadım

Keskinleştirme ayarını adrenalin panelden görüntü daha iyi olur diye full e çektim onu düşürürsem görüntü daha da kötü olmazmı? ve fxaa yı nerden açacagımı anlamadım
Oyunun kendi içerisinde de Sharpening ayarı var. Yerinde olsam hiçbir oyunda kullanmazdım, bana rahatsızlıktan başka bir şeye yarıyormuş gibi gelmiyor. Sadece Witcher için konuşursak görüntüde ciddi kalite kaybına yol açıyor.

Dediğim gibi FXAA'nın Adrenaline versiyonundaki karşılığını bilmiyorum, uzun zamandır Nvidia kullanıyorum. Kalıcı çözüm için FPS kaybını göze alıp VSR de açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı