Bence modsuz oyna, oyunun orijinal halini deneyimlemen daha iyi olur. İkinci kez oynarken modlu oynarsın.
Fast Travel from Anywhere.
Auto Apply Oils.
Witcher 2 Gear.
Witcher 2 Triss.
Phoenix Lighting.
No More Nudity.
Auto Loot.
Realistic Weather.
Addiotinal Stash Locations.
Better Bombs.
Better Potion.
HD Reworked Project.
HD Monsters.
Over 9000.
Rune Slots.
Ultra Grass.
Ultra Gore 2.
No Dirty Effect.
Better Roach Control.
Are you annoyed with city guards being able to defeat Geralt and steal his money? Beatable Guards will scale down the guards' level(s), depending on the mod version you have chosen, thus making them
www.nexusmods.com
Bu mod biraz sıkıntılı bu arada. Bazı modlar ile çakışabiliyor. 50-100 Mod kullanırken hangisinin sorun çıkardığını tek tek denemek aşırı sıkmıştı. Dikkatli olun kullanırken hocam.
This mod change Geralt to playable Human and some other Characters.(Attention!! Mod is not perfect, Character has GERALT's animations during combat actions (during casting signs in
www.nexusmods.com
Bu paylaştığım son 2 mod aynı şekilde biraz sorunlu modlar, diğerleri ile çakışma ihtimali çok yüksek. Tek başına kurup denemek gerekiyor.
Son paylaştığım mod biraz sıkıntılı bu arada. Bazı modlar ile çakışabiliyor. 50-100 Mod kullanırken hangisinin sorun çıkardığını tek tek denemek aşırı sıkmıştı. Dikkatli olun kullanırken hocam.
Tam da onu diyecektim, çakışan modlar için Script Merger kullanması gerek. Bir de modların sağlıklı kurulması için Witcher 3 Mod Manager öneririm, ayriyeten oyunda bir mod sınırı var ve bunu kaldırması gerek. Çok fazla mod yükleyince oluyor, bende şu an 50 civarı mod var mesela. Mod limitini kaldırdım ve modlarımın hepsi çalışıyor.
I removed all freckles on Triss face or only keep freckles on her cheeks and removed the rest. I also replaced the bruises and tortured bloody face textures with the light freckles version if you want
Changes the appearance of the Wolf Medallion to Geralt and All the other Witchers.Material was changed, Retextured and Included red eyes that glows in the dark.
@strigoi Hocam attığınız grafik modu da çakışabiliyor bazı modlar ile. Benim modlar ile çalışmadılar. Hepsini bir kenara attım sadece sizin grafik modunu kurdum çalıştı. Buna da dikkat etsin kullanacak kişiler
Görsel anlamda güzel gözüküyor, su yansımaları abartı olmuş ama. Toussiant'ın o güzel havasını götürüyor fakat böyle de oynanır gibi. Farklı bir hava kattı, keskinleştirme ayarını bu modla oynarken kapatmak gerek ek olarak söyleyeyim. Oyun çok kötü bir hale bürünüyor keskinleştirme ayarınızı açık bırakırsanız. Beraber kullanımında sorun çıkarmıyorsa bir de uzak çizim mesafesini yükselten bir mod vardı, onu da kullanırsanız tadından yenmez