Witcher 3 için mod önerisi

Gwynbleidd - Lore Friendly Geralt Retexture
No Infinite Bolts
Bonus olarak da şu level sistemi revizyonu ve büyük çaplı oynanış değişiklikleri modu.

Son düzenleme:
Bilmiyordum hocam ben de çalıştı aslında. Yine de kullanacak arkadaşlar dikkat etsin.

Ben keskinleştirme kullanmıyorum hocam. Sevmiyorum, kötü gözüküyor bence. O yüzden denemedim ama doğrudur. Bence de yansımalar bir tık abartıya kaçmış ama güzel gözüküyor. Zaten çok kullanmadım bu modu. 3-5 daha kullanıp başka bir lighting modu bulacağım

Bilgisayarım kötü olduğu için grafik modu denemedim hiç. Ama kullandığım ve aklımda olan bazı modlar şöyle;

Toussaint Gwent Music in Base Game Gwent Matches​

Disable Fake Lights in All Quest​

Over 9000 - Weight Limit Mod​

TW2 Triss​

Fast Travel from Anywhere​

TradeMan​

Friendly Meditation​

New background for inventory​

Hocam FPS düşürür mü bu grafik modları? Sosyal'in RPG bölümünde takıldım biraz ve zehri kaptım yine...

Phoenix Lighting düşürmüyor diye biliyorum, diğerleri düşürüyor olsa gerek.
Lighting düşürmesin yeter, diğerleri önemli değil zaten. Çok özledim oyunu Yennefer'imi özledim.

Bu arada bir şey soracağım. Bu Vizima'da Kumandan'ın bize Witcher 2 seçimlerinin sorularını sorması için başlangıçta oyunu açarken neyi seçmemiz gerekiyor? Letho'yu bulmak istiyorum.

Baştaki kutucuğu seçmeniz yeterli hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…