Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 Merhaba. Witcher 3'te aynı anda 2 farklı save dosyasına (2 farklı karakter) sahip olmak mümkün mü? Oyunu ben bitirdim, kardeşim de baştan başlayarak oynayacak fakat benim savemin gitmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2024
Merhaba. Witcher 3'te aynı anda 2 farklı save dosyasına (2 farklı karakter) sahip olmak mümkün mü? Oyunu ben bitirdim, kardeşim de baştan başlayarak oynayacak fakat benim savemin gitmesini istemiyorum.
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #2 Mümkün değil maalesef. Yeni kayıt dosyası oluşturuyor oyun. Save dosyasını farkli bir yere manuel olarak yedekleyebilirsiniz Artı 0 Eksi
Mümkün değil maalesef. Yeni kayıt dosyası oluşturuyor oyun. Save dosyasını farkli bir yere manuel olarak yedekleyebilirsiniz
KS KS Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Mümkün değil maalesef. Yeni kayıt dosyası oluşturuyor oyun. Save dosyasını farkli bir yere manuel olarak yedekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor o manuel save? Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Mümkün değil maalesef. Yeni kayıt dosyası oluşturuyor oyun. Save dosyasını farkli bir yere manuel olarak yedekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor o manuel save?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #4 Lovikanda dedi: Nasıl yapılıyor o manuel save? Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ün dosyalarından o anki save'yi bulup masaüstüne falan kopyalayın. Artı 0 Eksi
Lovikanda dedi: Nasıl yapılıyor o manuel save? Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ün dosyalarından o anki save'yi bulup masaüstüne falan kopyalayın.
KS KS Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #5 Jesus Wicked dedi: Witcher 3'ün dosyalarından o anki Save'yi bulup masaüstüne falan kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Peki daha sonra? O dosyayı oyuna nasıl aktaracağım yeni oyun başlattıktan sonra ? Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: Witcher 3'ün dosyalarından o anki Save'yi bulup masaüstüne falan kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Peki daha sonra? O dosyayı oyuna nasıl aktaracağım yeni oyun başlattıktan sonra ?