Witcher 3 Karakter Geliştirme

Death marchta nadir olarak yan görev yaparak bitirdim oyunu. Karakter gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yaşayacağınızı pek sanmıyorum.
Zaten w3'ün savaş mekanikleri çok derin değil. dodge dodge attack repeat ile hasar almadan bitirebilirsiniz oyunu. Kaçma mekaniklerini ve quen kullanmayı öğrenin derim.

Te
Death marchta nadir olarak yan görev yaparak bitirdim oyunu. Karakter gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yaşayacağınızı pek sanmıyorum.
Zaten w3'ün savaş mekanikleri çok derin değil. dodge dodge attack repeat ile hasar almadan bitirebilirsiniz oyunu. Kaçma mekaniklerini ve quen kullanmayı öğrenin derim.
Teşekkür ederim, dediğim gibi dodge ve işaret kullanmayı unutuyorum, alışınca oturur yerine.

Ana görev odaklı oynayamazsın. Çünkü her görevin belirli bir önerilen seviyesi vardır. Bunun altında o göreve girersen sıkıntı yaşarsın. Tabii oynamayıda bilmek lazım. Ben en üst zorlukta birde düşman ölçekleme modunda oynadım kaç kere bitirdim. Witcher 3 o kadar anım şanım bir combat sistemi yok zorlayıcı.

Son düzenleme:
Ana görev odaklı oynayamazsın. Çünkü her görevin belirli bir önerilen seviyesi vardır. Bunun altında o göreve girersen sıkıntı yaşarsın. Tabii oynamayıda bilmek lazım. Ben en üst zorlukta birde düşman ölçekleme modunda oynadım kaç kere bitirdim. Witcher 3 o kadar anım aşnım bir combat sistemi yok zorlayıcı.
O zaman önce yan görev ve gelişim sonra hikaye, tamamdır.

O zaman önce yan görev ve gelişim sonra hikaye, tamamdır.

Zevki onda zaten. Sürekli ana hikayeyi bile takip etsen oyun onlarca saat sürer ama çevrede ne olup bittiğini keşfederek oynamak rol yapma oyunlarının zaten ana amacı. Witcher 3 ise bunu çok iyi yapıyor. Keşfedecek kocaman bir harita varken çizgisel ilerlemek RPG mantığına uymaz. Witcher 3 kesinlikle bitsin diye oynanacak oyun değildir. İlerde bittiği için üzülürsün.

Zevki onda zaten. Sürekli ana hikayeyi bile takip etsen oyun onlarca saat sürer ama çevrede ne olup bittiğini keşfederek oynamak rol yapma oyunlarının zaten ana amacı. Witcher 3 ise bunu çok iyi yapıyor. Keşfedecek kocaman bir harita varken çizgisel ilerlemek RPG mantığına uymaz. Witcher 3 kesinlikle bitsin diye oynanacak oyun değildir. İlerde bittiği için üzülürsün.
Ben aslında aksiyonun tam ortasında olmak istiyorum ama yan görevde "Kanlı Baron" çok hoşuma gitmişti. Bir ara gözlerim dolar gibi oldu hatta. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı