Binalara giriyorum belli bir yere kadar geçiyorum ama canım çok azaldığından dolayı illa bir yerde dışarı çıktığımda ölüyorum. Ben kolsuzum sanırım. Birazdan tekrar deneyeyim.
Şu şekilde geçiceksiniz: Yapılara, binalara gire gire geçiceksiniz yemek yemeyi unutmayın ayrıya quen basın ya da canınızı doldurmak için quen kalkanını kullanın.
Şu şekilde geçiceksiniz: Yapılara, binalara gire gire geçiceksiniz yemek yemeyi unutmayın ayrıya quen basın ya da canınızı doldurmak için quen kalkanını kullanın.
Hocam quen basıyorum zaten her evden çıkmadan önce ama işe yaramıyor. Dediğin gibi canım %25 falan kaldığında yemek yemeyi de denedim ama canım gram yükselmedi.
Binalara giriyorum belli bir yere kadar geçiyorum ama canım çok azaldığından dolayı illa bir yerde dışarı çıktığımda ölüyorum. Ben kolsuzum sanırım. Birazdan tekrar deneyeyim.
Skill ağacında yemek yediğiniz zaman belirli bir süre can tazeleyen bir özellik var. Bunu aktif edin. Ayrıca toplam can miktarınızı da bilmiyorum. Quen'i de kullanmak faydalı olur tabi.