Witcher 3 Kayıt Yapmıyor

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park

Steam'den satın aldım. Korsan değil. Boş kayıt yuvasına bastığımda kayıt yapmıyor. Ve her seferinde baştan oynamam gerekiyor yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 346198
Steam'den satın aldım. Korsan değil. Boş kayıt yuvasına bastığımda kayıt yapmıyor. Ve her seferinde baştan oynamam gerekiyor yardım eder misiniz?
Bastığınızda kayıt yapmaması gibi bir olanak yok. Her seferinde oyundan çıkmadan evvel Menüden oyunu kaydedin.

Steam'den dosya doğrulaması yaptınız mı ?
Dosya bütünlüğünü doğruluyorum şuan.
Steam'den dosya doğrulaması yaptınız mı ?
Bir dosya bulunamadı tekrar indirilecek dedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Malesef hala aynı sorun var.

Son düzenleme:
Yabancı kaynaklardan öğrendim ben de. Engelliyor işte demek ki antivirüs sağlıklı olmadığına kanaat getiriyor heralde.

Ya bu arada çok hızlı oynamışsın kanlı barona tek save de gelmek bilmiyorum acele biraz Yan görevleri yapıp tavsiye edilen level seviyesinin 2-3 üstündeyken ana görevi yap.

Hiç oynamadım o kendiliğinden vardı Neden böyle oldu bilmiyorum Oyun Yükle'ye tıkladığımda bir sürü save çıkıyor.
Hala sorun var neden böyle ya ben oynamadığım halde bir sürü save dosyası var anlamadım. Normal bir şey mi? Oyunum orjinal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…