covanni Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 229 6 Şubat 2021 #11 strigoi dedi: J tuşuna basıp, seviyene uygun görevi seçmen gerekiyor. Görevlerin ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim sonunda yaptım sağ olasınız.
strigoi dedi: J tuşuna basıp, seviyene uygun görevi seçmen gerekiyor. Görevlerin ekran görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim sonunda yaptım sağ olasınız.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 6 Şubat 2021 #12 covanni dedi: İlginiz için teşekkür ederim sonunda yaptım sağ olasınız. Genişletmek için tıkla... Nerede hatanız varmış merak ettim
covanni dedi: İlginiz için teşekkür ederim sonunda yaptım sağ olasınız. Genişletmek için tıkla... Nerede hatanız varmış merak ettim
covanni Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 229 6 Şubat 2021 #13 strigoi dedi: Nerede hatanız varmış merak ettim Genişletmek için tıkla... J'ye bastıktan sonra sadece satırı genişletip 3. sıradaki görevimi görmem gerekiyormuş hahahahha
strigoi dedi: Nerede hatanız varmış merak ettim Genişletmek için tıkla... J'ye bastıktan sonra sadece satırı genişletip 3. sıradaki görevimi görmem gerekiyormuş hahahahha