Witcher 3 neden bu kadar seviliyor?

Witcher 3 güzel bir oyun.

Mekanikleri en iyi oyun değil.

At sürmesi işkence.

Karakter kütük gibi vs.

Bu durumlar olsa da hikayesi ile insanları kendisine başlamış bir oyundur. Tekrar switch de oynuyorum bu aralar hala keyif veriyor. Çünkü hikayesi güzel. Fantastik bir dünya var ortada bu da insanın hoşuna gidiyor. Bir sürü envanter içeriği var. Bunları sevenler için de gayet güzel.

Her zaman düşünmüşümdür Rockstar bu oyunu kendisi yapsa acaba nasıl bir iş çıkardı?

Açıkçası beni hikayesi cezbetti. İlk başlarda katılıyorum yavaş ilerliyor -ki bu yüzden RDR 2'yi 3-5 saat oynayıp sıkılıp silmişliğim bile var- fakat hikaye daha sonrasında beni biraz daha kendine çekti. Belki de o dönem PC sahibi olmayıp Xbox sahibi olduğum için de olabilir :D. Hele oyun bittikten sonra Hearts of Stone DLC'si beni bağımlı etti kendine resmen tek oturuşta bitirdim neredeyse. Blood and Wine aynı etkiyi yaratamadı yarısında oyunu silmiştim.

3-4 saatte oyuna dair pek bir şey anlayamazsınız ki. Biraz daha dişinizi sıkın derim. Görevleri sürükleyicidir, özellikle de yan görev kalitesi bakımından oldukça başarılı bir oyundur Witcher 3. Ben de ilk oynadığım zamanlar oyunun başlarında sıkılmıştım, daha sonra ilerledikçe bırakamaz oldum. Bugün itibarıyla 900 saatim var. Oyuna bir şans daha verin derim. Kusursuz da değildir tabii ki. Mekanikler pek iyi sayılmaz, NPC tiplemeleri sınırlıdır. Buralarda oyun biraz kendini tekrar eder. Ama hikayesi etkileyicidir bence. O size oyunu oynatacaktır. Yine sıkılırsanız yapacak bir şey yok. Zevkler renkler tartışılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı