Witcher 3 oynanmadan DLC oynanırsa ne olur?

cuanerç

Hectopat
Daha fazla  
Aklıma su takıldı. Üçlemeyi 2 ser kez Witcher 3'ü 3 kez bitirdim eğer direk ana oyun yerine DLC'yi oynarsak DLC sonunda evimize kim gelir? Ana oyunu oynamadığımız için Triss'ya da yen seçimi yapmamıs oluyoruz teknik olarak aydınlatın beni.

Yani önerim dls eklentilerinden önce aslını oynayıp hikayesini bitirmen. Hikayeyi daha iyi ve spoiler alamdan oynaman daha zevk verici olur.

3 kez bitirmiş zaten hocam.
Aklıma su takıldı. Üçlemeyi 2 ser kez Witcher 3'ü 3 kez bitirdim eğer direk ana oyun yerine DLC'yi oynarsak DLC sonunda evimize kim gelir? Ana oyunu oynamadığımız için Triss'ya da yen seçimi yapmamıs oluyoruz teknik olarak aydınlatın beni.

Ciri gelebilir belki.

Ana hikayeyi oynamadığınız için direkt olarak en kötü son varsayılıyor B&W'da, o sebeple de Dandelion ziyaretinize geliyor.

Ana hikaye bitmeden DLC oynanabiliyor mu direkt? Nasıl oluyor o?
Evet, oynanabiliyor. ''Sadece HoS'' veya ''Sadece B&W'' seçseniz de, diğer DLC'yi de o save üstünden oynayabiliyorsunuz, farklılık olmuyor.

how-to-start-witcher-3-blood-wine-dlc-quest-1024x555.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı