Çözüldü Witcher 3 Oyunu Kaydedilmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muyoo

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi oyunu kaydedemiyorum. Herhangi bir güvenli noktada da olsam oyunu kaydedemiyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Sorunu çözdüm. Öncelikle Windows'un güvenlik duvarını kapatıp Belgelerim'in içinde bulunan "The Witcher 3" dosyasının içindeki "gamesaves" klasörünü silip oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü.
Sorunu çözdüm. Öncelikle Windows'un güvenlik duvarını kapatıp Belgelerim'in içinde bulunan "The Witcher 3" dosyasının içindeki "gamesaves" klasörünü silip oyuna girdiğimde sorun çözülmüştü.
Witcher 3 Dosyasının içindeki gamesaves dosyasını bulamadım ben. Yardımcı olur musunuz?
@FrontPage.

@Muyoo Arkadaşlar Çözüm bu değil büyük ihtimal böğle yaptığınız zaman oyuna yeniden başlarsınız tüm hikaye ilerlemesi gider Çözüm Oyunu kapatıp yeniden açın ve oyunun dosyalarını doğrulayın aynı şey benim başıma geldi kapattım açtım ve geçti siz kapatıp açın bir şey kaybetmez siniz.

Sorunu çözdüm. Bir gün tekrar yaşayan olursa şu şekilde halledebilir:

-Belgelerim/The Witcher 3/gamesaves klasöründeki dosyaların tamamını seçin ve kesin (kopyalamayın.)
-Masaüstünde yedek bir klasör açın ve kestiğiniz dosyaları buraya yapıştırın.
-Gamesaves klasörünün boş olduğunu gördüğünüzde oyuna girin ve devam edin. Yahut load Game yapın. Cloud üzerindeki Save'lerden oyuna devam ediyor olacaksınız ve Save sorununuz çözülmüş olacak.

Ben bu şekilde çözdüm. Masaüstündeki eski Save'leri de silebilirsiniz. Çünkü oyun o Save'leri Cloud üzerinden çoktan yeniden indirdi bile. İyi oyunlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı