Sürprizbozan Witcher 3 oyununu ilk kez bitirdiğinizle hangi karakterle sona vardınız?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben Triss ile iyi ki bitirmişim diyorum. Triss diyorum çünkü Yennefer aşırı trip atan birisi ve ilk oynadığımda çoğu yeri eksik oynamışım. (başka yayıncı veya YouTuber'ları izlemeden bitirdiğim için olabilir) siz hangi karakterle neden veya nasıl bitirdiğinizi öğrenmek isterim.
Not: Blood and Wine DLC denk geldiğiniz sahneden bahsediyorum.
3.oynayışım şu anda yine Triss ile bitireceğim.

Mesajı yanlış okumuşum. 😁
Ben Yennefer seçtim bir daha oynamaya cesaret edemedim edersem düşüneceğim istiyorum ama zaman bulamıyorum.

Son düzenleme:
Yennefer ile bitirdim ama Triss'i istiyordum bir daha başlayasımda yok açıkçası çok zaman istiyor.
1680097525331.png

Detaylı oynayınca buna dönüşüyor.

Ben Triss ile iyi ki bitirmişim diyorum. Triss diyorum çünkü Yennefer aşırı trip atan birisi ve ilk oynadığımda çoğu yeri eksik oynamışım. (Başka yayıncı veya YouTuber'ları izlemeden bitirdiğim için olabilir) Siz hangi karakterle neden veya nasıl bitirdiğinizi öğrenmek isterim.
Not: Blood and Wine DLC denk geldiğiniz sahneden bahsediyorum.
3.oynayışım şu anda yine Triss ile bitireceğim.
İlkinde bekar kalmıştım. Aslında Trisse seni seviyorum demiştim ama o beni bırakıp gemiyle Novigradı terk etmeyi seçmişti. 2. Oynayışımda ise şunu fark ettim: Geraltın asıl yâri Yemneferdır. Yennefer tam da Geralta yakışan bir karekterdir. Kaldı ki ana oyunu Yennefer ile bitirdiğinizde sondan sonraki sinematikleri izledikten sonra oyunu iyi ki Yennefer ile bitirmişim diyeceksiniz. Yenneferın bu iğneleyici lafları ilk başlarda itici gelse de aslında tam da Geraltın istediğinin bu olduğunu anlıyorsunuz. Nerden açtım technopatı ya 3. Kere mi bitirsem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı