Sürprizbozan Witcher 3 oyununu ilk kez bitirdiğinizle hangi karakterle sona vardınız?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şimdi Yennefer ile de oluyor da onda zorlandığım kadar Triss'te zorlanmıyorum. Bugün Son dilek görevinde ters cevap verince yüzü düştüğünü gördüm.
 
İlk oynayışta Yennefer ile en iyi sonda bitirmiştim. Birkaç sene sonra bir de Triss ile bitiririm.
 
İlk oynadığımda ikisini de seçtim sonradan iki kere Triss ile bitirdim. Şu an Yennefer ile devam ediyorum eğer bitirirsem Yennefer ile de bir kere bitirmiş olacağım.
 
İkisinin de gönlü olsun diye ikisinide seçtim onlar anlaşma yapıp bana yol verdiler 2. Oynayışımda Triss beni daha önce lambert la aldattımı diye şüpheye çekildim o benim manitaya kaydı bende onun keirasına :D
 
Aşkıma sadık kalıp Yennefer ile bitirmiştim, ikinciye bitirdiğimde de Yennefer ile bitirdim ve üçüncüye bitirdiğimde de Yennefer ile bitireceğim. Triss yellozundan bin kat iyidir Yennefer'ım.
 
Geralt ve Yennefer karşılaşması sinematiği daha epik olabilirdi. Yennefer Geralt için kitaplarda Ciri kadar daha değerliydi hatırladığım kadarıyla. Kitabı okumamış insanlarda biraz da bu karşılaşma anı vs. sönük kalıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı