Witcher 3 PC'de bölüm nasıl atlanır?

mynameisbugra

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te silah arkadaşları: Skellige bölümünde 2 görevim kalmıştı.
1) Cerys'e Udalryk delilik bilmecesinde yardımcı ol.
2) Hjalmar'a devi öldürmesine yardımcı ol.

2. görevi halledebildim lakin 1. görev video vb. kaynaklardan yardımcı olmama rağmen olmadı. Save dosyalarımda olan bir hata nedeniyle de eski Save'lerim gözükmüyor.
Bazıları bölümü falan atlarım demiş de PC'de bölüm nasıl atlanır onu da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Udalyrk'in gözünü çıkardığı bölümdesin değil mi?Görevin başarısız olup olmadığına görevler kısmına gelip en altta başarısız görevler kısmı var mı ona bak.
O kısımda sadece Novigrad Çeteleri ile İz peşinde görevi var ve ikisinin de onunla alakası yok.
Cerys'in yanına gidip konuşma başlattığım zaman;
Vahşi av ile savaşmada yardımına ihtiyacım var diyor ve daha sonra Cerys reddediyor bir sebepten ötürü.

Cerys zaten reddediyor, her karakter kabul etmiyor. Ancak onun yerine Hjalmar'ı gönderiyor, o varsa sorun yok.

Yalnız dikkatli ol, savaş başladığı zaman buz devi ve delilik görevleri iptal olabilir. İyi oyunlar
Çok teşekkür ederim reis 2 gündür kafayı yedim bu bölüm için ve cidden aşırı bağlandım oyuna yarıda bırakıp gitmek bile istemedim
Yalnız dikkatli ol, savaş başladığı zaman buz devi ve delilik görevleri iptal olabilir. İyi oyunlar
Galiba oyunda diğer görevlerle alakalı bir bug var şu an da Keira'yı davet ettim de onun için de bir ek görev verdi yalnız Keira'nın yanına gidince görevi başlamıyor. Bu 3 görevi savaştan sonra halledicem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…